Afklaringsforløb 2017

AspIT afklaringsforløb

AspIT starter nyt afklaringsforløb mandag d. 6 november. I uge 45 starter AspIT Midtjylland op på et nyt afklaringsforløb med spændte og forhåbentligt kommende elever. Der har været stor interesse omkring AspIT siden åbent hus i september. Det er planen at der fremover afholdes afklaringsforløb to gange årligt. Én gang i forårssemesteret og én gang i efterårssemesteret.

De tre fagområder Afklaringsforløbet er et gratis tilbud til interesserede IT interesserede med en autismediagnose. Eleverne kommer til at afprøve elementer fra de tre fagområder i uddannelsen. I faget Teknik arbejdes der med med pc’er, servere og netværk. I afklaringsforløbet kan eleverne bl.a. se frem til at komme til at arbejde med lidt robotteknologi. I faget visualisering arbejdes der med websider og grafisk materiale. I faget softwarekonstruktion skal der skrives små computerprogrammer

Hvad er AspIT? AspIT er en IT-uddannelse for unge mennesker med Autisme Spektrum Forstyrrelse, ADHD mv. På AspIT tages der udgangspunkt i den enkelte elev og i uddannelsesforløbet arbejdes der på at udvikle elevens IT-talent i et specielt tilrettelagt forløb, som tilgodeser den enkeltes elevs udfordringer. Målet er at eleven bliver godt klædt på til et job i erhvervslivet, både personligt og fagligt. AspIT’s målsætning er at 80% af eleverne skal være i job eller tilmeldt videreuddannelse på dimissionsdagen.

Interesserede skal rette henvendelse til deres UU-vejleder/sagsbehandler/jobcenter for godkendelse til at deltage i forløbet.

Følg os eller giv os it like:
Afklaringsforløb 2017
Rul til toppen