Praktik

AspIT er en erhvervsrettet uddannelse, så eleverne skal ud og prøve kræfter med virkelighedens verden i form af praktik i lokale virksomheder.

På AspIT gør vi meget ud af at finde den helt rette kombination, både når virksomheder efterspørger vore elever og når vi selv opsøger nye praktikvirksomheder til vore elever. Det er vigtigt for os at alle får en god oplevelse og god værdi med samarbejdet.

Det er en stor fordel for både virksomhed og praktikant at praktikforløbende forløber over en længere tidshorisont, både i forhold til oplæring og i trygheden for eleven om at vide hvad man skal i en god periode. Der er selvfølgelig altid mulighed for at bringe et praktikforløb til ophør hvis matchet ikke går så godt som forventet.

Eleverne har mulighed for at være i praktik en stor del at perioden det sidste halvandet år af uddannelsen, så der er god tid til at blive klædt godt på til et job.

Er I som virksomhed interesserede i at få en af vore dygtige elever i praktik, så kan I rette henendelse til praktikkoordinator Ole Faarkrog-Søgaard på
telefon 92 72 82 77.