KOM TIL ÅBENT HUS, NÅR ASPIT SKOLERNES DAG 2022 LØBER AF STABLEN LØRDAG DEN 3. SEPTEMBER kl. 10.00 – 14.00

AspIT skolernes dag
Besøg AspIT på AspIT skolernes dag 3. september 2022

Lørdag den 3. september åbner vi endnu en gang dørene for alle interesserede. Så har du? eller kender du en med, autisme eller en lignende diagnose ? og kunne du eller din bekendte tænke dig at arbejde som programmør, med IT drift, måske e-handel eller et helt andet felt inden for IT? – så er AspIT uddannelsen helt sikkert det rigtige.

Undervejs i det 3-årige uddannelsesforløb på AspIT vil du komme i relevant faglig praktik i en eller flere virksomheder. Med udgangspunkt i dit talent og dine interesser får du med uddannelsen en passende blanding af teori og praksis, som gør at erhvervslivet bliver interesseret i at ansætte dig.

At være autist kan fagligt være en stor styrke og det er der heldigvis ved at være forståelse for i Danmark.

Vi har på AspIT en målsætning om, at 80% af vore elever ved endt uddannelse, skal være i beskæftigelse den dag de får deres eksamensbevis.

Autist & vild med IT? – så er AspIT lige sagen..

Hvis du tænker at AspIT er det rette forløb for dig, så kom på besøg. Vi byder på kaffe, kage, snak med lærere og elever. Kom forbi Skive College, Arvikavej 2b, 7800 Skive og hør om AspIT er noget for dig!

Vi glæder os til at se dig.

AspIT midtjylland

Mange uddannelser har ikke et miljø, der gør hverdagen tålelig for de lidt mere sårbare elever. Det er både du og vi klar over, derfor er AspIT ganske anderledes. AspIT er en IT uddannelse med individualiserede mål. Vi har små klasser, med fred og ro, samt stabilitet og tjek på tingene.
Så er du autist (har du Autisme Spektrum Forstyrrelse (ASF)) eller har du en lignende diagnose og er du samtidigt vild med IT, så er der en god chance for at AspIT er det helt rette for dig.

Du kan læse meget mere om AspIT uddannelsen på aspit.dk

Følg os eller giv os it like: