Lørdag den 2. september 2023 kl. 10 er det igen til åbent hus hos AspIT. Så kom og mød os og hør meget mere om AspIT uddannelsen.

Har du? eller kender du en med, autisme eller lignende diagnoser? og kunne du eller din bekendte tænke dig at arbejde med IT som f.eks drift, programmering, måske e-handel eller noget helt inden for IT? – så er AspIT uddannelsen et rigtig godt bud på en fremtidig uddannelse for dig eller din kammerat.

STU – særlig tilrettelagt ungdomsuddannelse for dig

AspIT er et 3-årigt uddannelsesforløb der bevilliges som STU eller efter LAB-loven. Undervejs i uddannelsen vil du komme i relevant faglig praktik i en eller flere virksomheder. Med uddannelsen får du en passende blanding af teori og praksis, som gør dig attraktiv for erhvervslivet. På uddannelsen tager vi udgangspunkt i dit talent og dine interesser og målretter din uddannelse herefter.

Det at være autist kan fagligt være en stor styrke og det er der heldigvis flere og flere der får øjnene op overfor i Danmark.

AspIT’s målsætning er at 80% af vore elever skal være i job eller selvvalgt videreuddannelse den dag de får deres eksamensbevis.

Så er du Autist & Vild med IT? – så er AspIT lige noget for dig..

Hvis du tænker at det lyser som det rette forløb for dig, så kom på besøg. Vi byder på kaffe & kage, så kom og få en snak med lærere og elever. Kom forbi Skive College, Arvikavej 2b, 7800 Skive og hør og se om det er noget for dig!

Vi glæder os til at se dig.

AspIT midtjylland

Det kan være svært for sårbare elever, at passe ind på mange traditionelle uddannelser. Hovedparten af uddannelser mangler et miljø, der gør hverdagen tålelig for sårbare elever. AspIT er ganske anderledes. AspIT er en IT uddannelse med individualiserede mål. Vi har små klasser, med fred og ro, samt stabilitet og tjek på tingene.
Så er du autist (har du Autisme Spektrum Forstyrrelse (ASF)) eller har du en lignende diagnose og er du samtidigt vild med IT, så er der en god chance for at AspIT er det helt rette for dig.

Du kan læse meget mere om AspIT uddannelsen på aspit.dk

Følg os eller giv os it like: