KOM TIL ÅBENT HUS LØRDAG DEN 4. SEPTEMBER kl. 10.00 – 14.00

Her åbner vi igen dørene for alle interesserede. Har du autisme eller en lignende diagnose ? og kunne du tænke dig at arbejde som programmør, med IT drift, måske e-handel eller et helt andet felt inden for IT? – så er AspIT helt sikkert noget for dig.

Undervejs i vores 3-årige uddannelsesforløb vil du komme i relevant faglig praktik i en eller flere virksomheder. Med udgangspunkt i dit talent og dine interesser får du med uddannelsen en passende blanding af teori og praksis, som gør at erhvervslivet bliver interesseret i at ansætte dig.

At være autist kan fagligt være en stor styrke og det er Danmark ved at få øjnene op for.

På AspIT har vi en målsætning om, at 80% af vore elever, skal være i beskæftigelse den dag de får deres eksamensbevis.

Overvejer du om AspIT er det rette forløb for dig, så kom på besøg. Vi byder på kaffe, kage, snak med lærere og elever. Kom forbi Skive College, Arvikavej 2b, 7800 Skive og hør om AspIT er noget for dig!

Vi glæder os til at se dig.

Mange uddannelser har ikke et miljø, der gør hverdagen tålelig. Det ved du og det ved vi. Derfor er AspIT helt anderledes. AspIT er en
IT uddannelse med individualiserede mål. Vi har små klasser, ro og fred, stabilitet og tjek på tingene.
Så er du autist (har du Autisme Spektrum Forstyrrelse (ASF)) eller en lignende diagnose og er du samtidigt vild med IT, så er der en god chance for at AspIT er lige noget for dig.

Du kan læse meget mere om AspIT uddannelsen på aspit.dk

Følg os eller giv os it like: